diumenge, 31 d’octubre del 2010

Descans?

Aixo es el que fan ara els bons,descansar.Pero clar,que passa em els que no som bons? Jo ja vaig "descansar" prou a l'estiu,aixi que ara tinc moltes ganes d'anar en bici i si ara entreno molt,puc anar en bici em els bons! Pero no,ara resulta que els entrenadors o entrenadores,els hi diuen que no poden anar en bici. Sera una excusa pq no els passi un gloverillo?

Jo segueixo em els meus entrenaments en solitari entre setmana,pero els findes vull quedar em ells i si no poden anar en bici,ja els hi fotrem el pal d'algun altre manera. :)

Durant tota la setmana ens varem anar intercanviant mails per quedar diumenge,al final es va decidir anar a caminar a la mola."Claro" com em tenen por,dons em porten a caminar.Cagats...





La penjada de la Clara
GPS 3G Ultimisima generacio.


Despres de tot aixo i d'alguna cosa mes,va arribar l'esperat moment del pal i vaja si el vaig donar...
El dinar de la Nuri i el meu dinar.Si es que aquesta es la meva especialitat.


Esta prou be aixo d'anar a caminar. Ens ho varem passar d'allo mes be,no ens varem cansar massa i a l'hora de fer series,els restaurants son el millor lloc.


I em volien fer anar a correr...

Sortida de les 2h de resistencia a Corrò.

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Algo se muere en el alma...

cuando una bici se va...

Be,ja no soc un noi Genius,aixo si,segueixo estan genial. Avui poder no,pq ahir varem sortir a caminar em la Nuri i varem acabar fent alguns trams corrent i claro,un ja es gran per aquests trotes i ahir a la tarda ja prou feines tenia per caminar,dons ja us podeu anar fent a la idea de com m'he llevat avui.

Del de la bici,dons si,la Genius ha marxat cap a Reus i jo em quedo aqui em la CaXitos.Ara sera cuestio de buscar-li alguna companya :) De moment montarem la bici suplent,pero ja vaig agafant ideies.Sera alguna cosa aixi




Si algu te alguna sugerencia,que ho digui ara o calli per sempre! XD

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Bolets i punxades.

Avui no es el meu dia.
He dormit malament,a Centelles hi fotia un fred...,fiasco de sortida. 30km em algun corriol molt chulu,pero entre els dos em punxat mes de 8 cops...
En cap moment em pogut agafar ritme de pedaleig,baixant he anat fatal i asobre,em els bolets que em trobat,no n'hi ha ni per fer una truita.

He pensat que millor no tindria d'haber sortit,pero la veritat,despres a casa m'he aborrit de la ostia.
Pf... Va,aixi dema sera un millor dia :)

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Una setmana molt tranquila la meva...

Aquesta setmana he descansat una mica.En part pq ja feia dies que volia fer una setmana de "tranquis" i en part pq el temps tampoc ha acompanyat gaire per sortir a entrenar.
Entre altres coses,algunes d'elles ja us les ensenyare quant toqui,he estat buscan curses que m'ajudin a motivarme per entrenar una mica.Es imposible entrenar sense objectius i crec que n'he trobat un :)

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Las sectes.




Aquesta setmana poder no l'he aprofitat tant com les ultimes setmanes,pero igualment tampoc he estat parat.
Dilluns spining,dimarts gim,dimecres gim i sortida MTB,dijous una mica de CX i ahir vaig fer una sortida prou entretinguda em la CaXitos.

Avui tenia de vindre mes gent i per aixo tenia pensat anar a fer la trialera del tagamanent,pero al final nomes em anat els 2 tontets de sempre :)


La ruta,de les millors :) i la trialera... espectacular!

El Ru,despres de passar tot el mati veien bolets,no es va poder resistir i es va demanar una entrepà de truita.
Si,el bocata tb era espectacular :P